1X47coIoDwRn3owMgYqwWXW0TB1tE7pumdcdJM3g.jpg
XEV9k7OPBkImCyWTP7RPKx2SUFsduheHN987tebL.jpg
q85VvnL43yYSfrnYPpH13fGI893FK869WhGYHzSq.jpg
z8SGKrjAbWFwrTtMMRkAAeFgydEhlXmsLm5VLWNw.jpg

Werkplaats

Autobedrijf Thalen is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van de auto. Hierdoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Ook kunt u bij ons terecht voor onder meer de APK, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Daarnaast hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Wij vinden het belangrijk dat afspraken goed nagekomen worden en mogelijke reparaties vooraf met u worden afgestemd. Reparaties worden daarom pas na overleg en met goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Voor schade, onderhoud of autoproblemen bent u bij Autobedrijf Thalen in Beilen aan het juiste adres!

Kennis
Bij Autobedrijf Thalen werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Vervangend vervoer
Staat uw auto in de garage, maar wilt u toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Thalen kan er worden gerekend op de beste service. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!