HPcwtsMhdh5jlFZ0W7H47Dma9EtZvlcS0cDgfGQu.jpg
uiwxYxb5brxik85JfguoLoMv10ClqpCNUYldOSuT.jpg
w8ExIjMOUDDVdYm536AF1f7s89gOQGAY0mXH3H5L.jpg
c9fjicjRFOdtjtciEg10i2q5SGjhtgJI2jbcKR34.jpg

Over ons

Bij  Autobedrijf Thalen staat de aandacht voor de klant voorop. Ons enthousiaste team staat u graag tot dienst en besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Van ons ontvangt u dan ook altijd een eerlijk advies.

Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Wij benaderen onze klanten persoonlijk, waardoor wij een grote en tevreden klantenkring hebben opgebouwd. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie. Hier zijn wij erg trots op! Klantvriendelijkheid, vertrouwen en openheid zijn dan ook de drijfveren van Autobedrijf Thalen. Wij houden van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

BOVAG
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt. Om lid te zijn, moeten wij aan strenge eisen voldoen. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

so7VGmND0k0hklghAatDP4rGy0ubD71mIvoBOsYg.png
O0NGU4eJsmUgp26EAU45nRB0FSngfv1Wh3b1oGiB.png