Nieuwe Peugeot 2008 SUV

Nieuwe Peugeot 2008 SUV al vanaf € 25.360,- Rijklaar* of Private Lease vanaf € 399,- per maand!
* De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs.

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3Di, met een intuïtieve ergonomie, een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel. De nieuwe Peugeot 2008 SUV is voorzien van connectieve technologieën zoals het navigatiesysteem met TomTom® Traffic, Mirror Screen en het draadloos opladen van uw smartphone. Het keyless entry and start-systeem ontgrendelt de auto als u eropaf loopt en vergrendelt hem als u ervandaan loopt, met als enige voorwaarde dat u de sleutel op zak hebt.

Bovengenoemde voorzieningen zijn beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.

Bezoek onze Peugeot-vestiging en laat u deskundig informeren over onze NIEUWE Peugeot 2008 SUV.  Kom de nieuwe Peugeot 2008 SUV nu bij ons in de showroom!

Nieuwe Peugeot E-2008

De NIEUWE Peugeot 2008 SUV

Nieuwe Peugeot 2008 SUV

DESIGN EXALTING SUV

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukken zijn sportieve en vastberaden karakter.

MOTOREN EXCITING CHOICE

Doe waar u zin in hebt en gun uzelf de vrijheid om te kiezen. De nieuwe compacte SUV Peugeot e-2008 heeft een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm. Wanneer u kiest voor een Peugeot 2008 SUV met een verbrandingsmotor is er een ruime keuze aan krachtige en efficiënte Euro 6-motoren die allemaal zijn voorzien van een Stop & Start-systeem: BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotoren, waaronder de PureTech 155 pk-motor voor een extra sportief rijkarakter. Voor nog meer souplesse en respons kunt u kiezen voor de automatische transmissie EAT8i met Quickshift-technologie.

ERVAAR DE VOORDELEN VAN SEMI-AUTONOOM AUTORIJDEN

De nieuwe compacte Peugeot 2008 SUV beschikt over de nieuwste technologieën van het merk, waaronder de PEUGEOT Drive Assist die semi-autonoom autorijden mogelijk maakt. Met behulp van de functies Lane Positioning Assist en adaptieve cruise control met Stop & Go-functie past de PEUGEOT Drive Assist de snelheid van uw auto automatisch aan die van uw voorligger aan, zodat constant een veilige afstand wordt bewaard.

VERLEG UW GRENZEN

Doorbreek de sleur en sla nieuwe wegen in. U kunt de tractie van uw nieuwe Peugeot 2008 SUV aanpassen aan de rijomstandigheden door een van de drie standen van de Advanced Grip Control i te selecteren: Zand, Modder of Sneeuw. Bovendien kunt u op steile hellingen de snelheid van uw SUV onder controle houden dankzij de functie Hill Assist Descent Control.

Peugeot 2008 SUV
Peugeot 2008 SUV
Peugeot 2008 SUV
Peugeot 2008 SUV

Interesse?

Heeft u interesse in de NIEUWE Peugeot 2008 SUV? Vraag dan hier een proefrit en/of offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie