Peugeot SUV Private Lease

Peugeot SUV Private Lease

Wilt u ook zonder extra kosten een upgrade naar een luxueuze 8-traps automaat? Kom dan snel bij ons langs, want bij Peugeot Private Lease is de upgrade naar de EAT8-automaat nu tijdelijk inclusief op de Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV! Rijd heerlijk ontspannen in uw nieuwe Peugeot SUV, met comfortabele hoge instap en altijd perfect overzicht over al het verkeer.

Profiteer ook van dit aanbod. De SUV’s van Peugeot staan nu bij ons in de showroom, klaar voor een uitgebreide proefrit.

Peugeoit 3008 SUV Private Lease

PEUGEOT 3008 SUV

De prijswinnende Peugeot 3008 SUV weet sportiviteit en elegantie succesvol te combineren. Aan boord van de 3008 SUV bevindt u zich in een hightech wereld waarin u geniet van nóg intensere rijsensaties. U rijdt de Peugeot 3008 SUV met automaat al vanaf € 507,- per maand met Peugeot Private Lease.

Peugeot 5008 SUV Private Lease

PEUGEOT 5008 SUV

De Peugeot 5008 SUV is een imposante verschijning. In deze 7-persoons-SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Het modulaire interieur is volledig naar eigen wens in te delen. U rijdt de Peugeot 5008 SUV met automaat al vanaf € 535,- per maand met Peugeot Private Lease.

Peugeot SUV Private Lease

Keurmerk Private Lease

Deze aanbieding geldt op de Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV ongeacht looptijd of kilometrage. Geldig op aanvragen tot 31-12-2019, uitsluitend via Peugeot Private Lease. Peugeot Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs.

Interesse?

Heeft u interesse in de Peugeot 3008 of 5008 SUV met een scherp Private Leasemaandtarief? Vraag dan hier een proefrit en/of offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie