De nieuwe Peugeot Rifter
Nieuwe Peugeot Rifter

NIEUWE Peugeot Rifter

De Peugeot Rifter vraagt om avontuur. Zijn stoere uiterlijk, zijn wendbare karakter en de grote bagageruimte nodigen uit om op reis te gaan. Ontdek de Peugeot Rifter!

Even geschikt voor de stad als voor outdoor-activiteiten

Een compromisloos ontwerp. De nieuwe Peugeot Rifter is een elegante, robuuste, wendbare en krachtige MPV waarbij veelzijdigheid centraal staat. Met zijn korte en hoog geplaatste motorkap en grote bodemvrijheid, kenmerken van een SUV, kan hij op elke type weg uit de voeten. De koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en de verticale grille versterken het evenwichtige, compacte en dynamische silhouet.

Kom de nieuwe Peugeot Rifter nu bij ons in de showroom bewonderen en maak direct een uitgebreide proefrit!

Bezoek onze Peugeot-vestiging en laat u deskundig informeren over onze NIEUWE Peugeot Rifter.  Kom de nieuwe Peugeot Rifter nu bij ons in de showroom en maak direct een uitgebreide proefrit!

Nieuwe Peugeot Rifter

De NIEUWE Peugeot Rifter

Nieuwe Peugeot Rifter

EEN KENMERKENDE PEUGEOT-STIJL

De Rifter bouwt voort op een rijke historie. Met zijn voorzijde in de stijl van de nieuwste Peugeot-modellen en onderscheidende achterlichten heeft de nieuwe Peugeot Rifter alles in huis om een nieuw icoon van het merk te worden. Deze hypermoderne MPV weet in de GT Line-uitvoering stijl en elegantie op verrassende wijze te combineren.

Nieuwe Peugeot Rifter

EEN OPTIMALE FLEXIBILITEIT VOOR MEER RUIMTE EN OPBERGMOGELIJKHEDEN

Deze MPV past zich aan al uw wensen aan. Te openen achterruit, 5 of 7 zitplaatsen, 3 individuele en wegklapbare achterstoeleni met Magic Flat-functie, bagageruimte met een inhoud van 775 tot wel 3500 literi, Zénith®-dak met een groot aantal opbergvakken: dankzij een vernuftige flexibiliteit biedt de nieuwe Peugeot Rifter altijd voldoende ruimte en kan bagage snel en efficiënt worden in- en uitgeladen.

Nieuwe Peugeot Rifter

GEMAKKELIJK EN ZORGELOOS RIJDEN

Een innovatief interieur. Dankzij het Peugeot Connect 3D-navigatiesysteem, de Mirror Screen-functie, de Peugeot Connect-services en het draadloos opladen van de smartphone via inductie biedt de nieuwe Peugeot Rifter alle connectiviteitsmogelijkheden die u zich maar wenst. En voor nog veiliger rijden kunt u vertrouwen op de rijhulpsystemen van de nieuwste generatie.

Gratis Taxatie

Interesse?

Heeft u interesse in de NIEUWE Peugeot Rifter? Vraag dan hier een proefrit en/of offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie