Nieuwe Peugeot 508 SW

De NIEUWE Peugeot 508 SW

De nieuwe Peugeot 508 SW is bijzonder, dus echt iets voor u. Met zijn gespierde voorkomen, zijn langgerekte lijnen en zijn expressieve front is het een sportbreak vol gegarandeerd rijplezier. Dankzij het compacte stuurwiel van de Peugeot i-Cockpit® ervaart u ongekende precisie tijdens het rijden. En aan de achterzijde onderstreept de dubbele uitlaat zijn sportieve karakter. Dit wordt nog eens versterkt door de bijzondere adaptieve 3D-led-achterlichten met de bekende Peugeot-lichtsignatuur.
Kom de nieuwe 508 SW nu bij ons in de showroom en maak direct een uitgebreide proefrit!

Peugeot i-Cockpit®

Neem plaats in de nieuwe Peugeot 508 SW en ervaar de dynamiek van de nieuwste versie van de Peugeot i-Cockpit®: het compacte stuurwiel, het digitale en configureerbare head-up instrumentenpaneel en het 10″ HD-touchscreen*, met daaronder de als pianotoetsen bedienbare ‘Toggle Switches’, waarmee u direct toegang heeft tot de belangrijkste functies.

Night Vision

Het optionele Night Vision-systeem werkt met een infraroodcamera die voetgangers, fietsers en dieren vóór de auto waarneemt in het donker of bij slecht zicht. Het systeem detecteert tot 250 meter en reikt zelfs verder dan de koplampen. U heeft dus altijd een paar extra ogen op de weg.

EAT8

De nieuwe Peugeot 508 SW wordt optioneel geleverd met de EAT8-automaat. Dat is een elektronisch geregelde automatische versnellingsbak die zorgt voor snelle en vloeiende overgangen dankzij het nieuwe elektronische ‘Shift and Park by Wire’ en de bediening achter het stuurwiel.

Bezoek onze Peugeot-vestiging en laat u deskundig informeren over onze NIEUWE Peugeot 508 SW.  Kom de nieuwe 508 SW nu bij ons in de showroom en maak direct een uitgebreide proefrit!

De nieuwe Peugeot 508SW!

De NIEUWE Peugeot 508 SW

Gratis Taxatie

Interesse?

Heeft u interesse in de NIEUWE Peugeot 508 SW? Vraag dan hier een proefrit en/of offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie