FtZaQmdZAZdUt2ewuBzgGvo7cbPnwhhYMrqDRYar.jpg
2YQfX6wlBUznVIfj3jMemiJyVKhxRJSnOI9C3DBp.jpg
xjUrRym7fXu2ZL54XLG6AXbg9J2um6Bam9irmSY5.jpg
Je5GhqoYOMS5eA4QdoJ24eaZgDbJlJFaAIAhO0vP.jpg

Budgetonderhoud

Bij Autobedrijf Thalen hebben wij voordelig onderhoud voor auto’s ouder dan 5 jaar.

Voor wie?
Voor iedereen met een auto vanaf 5 jaar, die wil rekenen op de expertise van de dealer en absoluut niet teveel wil betalen.

Waarom?
Wij willen graag dat u, ook met een iets minder jonge auto, bij ons blijft voor uw onderhoud. Wij weten dat de dealer een imago heeft van hoge garage rekeningen. Wij begrijpen heel goed dat klanten met een oudere auto op zoek zijn een goedkoper alternatief voor een officiële Peugeot onderhoudsbeurt. Thalen wil graag alle klanten vasthouden vandaar deze alternatieve aanbiedingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van vakkundig, betrouwbaar én voordelig onderhoud bijdraagt aan een tevreden klant die graag bij ons terugkomt.

Zoals gezegd hanteren wij voor auto’s vanaf 5 jaar andere onderhoudstarieven. Allereerst valt u in een voordeliger tarief voor arbeidsloon. Daarnaast gebruiken wij eigen huismerkonderdelen. Hierdoor bent u gemiddeld 20 tot 30% voordeliger uit, maar bent u wel verzekerd van kwaliteit. Want alle onderdelen zijn gecontroleerd en gekeurd door de afdeling techniek van de fabrikant. Bovendien krijgt u van Thalen altijd 1 jaar garantie op alle onderdelen.

Scherpe prijzen voor alle Peugeot modellen ouder dan 5 jaar!